Sinds 2015 heeft Rijschool Stad van de Zon in Heerhugowaard de Verkeersschool van Steeman in Alkmaar overgenomen en vanaf 2017 is deze overgegaan onder de naam Rijschool Stad van de Zon.

Verkeersschool Steeman is een bekende en gerenommeerde autorijschool in Alkmaar met duizenden geslaagden tevreden klanten.

De medewerkers van Verkeersschool Alkmaar (Steeman) rijden nu onder de vlag van Rijschool Stad van de Zon. Ook de lesauto’s zijn uitgerust met de uitingen van Rijschool Stad van de Zon.
De samenwerking heeft geresulteerd in een hoogslagingspercentage. Ons slagingspercentage is 65-70% 1ste CBR rij-examen, Daarom geven wij ook een herexamen garantie zie voorwaarden.
Tijdens de rijles in Alkmaar oefenen wij veel examenroutes o.a. in hoefplan , daalmeer, kooimeer enzovoort.

Vaak wordt er gezocht naar goedkope rijlessen en helaas is dat niet altijd de juiste keuze, Wij zijn niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste wel geven wij 100% rijles.

Dus ben je opzoek naar autorijles in Alkmaar of naar een goeie en betrouwbare autorijschool in Alkmaar dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Uiteindelijk zou je zien dat je bij ons toch de goedkope autorijles of goedkope Verkeersschool in Alkmaar heb gehad doordat je minder lessen heb nodig gehad en efficiënter naar dat felbegeerde pasje ben geholpen.

Onze CBR locatie is Alkmaar.

Wil jij ervaren hoe wij rijles geven in Alkmaar, Heerhugowaard e.o. vraag dan nu nog een gratis proefles aan.

 

Pin It on Pinterest

Share This