Rijbewijs APP

Bij Rijschool Stad van de Zon maak je GRATIS gebruik van de RijbewijsApp.  Onderaan deze pagina kan je de RijbewijsApp downloaden. Er is zowel een versie voor Android als voor iOS.

Je krijgt als leerling een gebruikersnaam en wachtwoord. Je deze kan gebruiken voor de Rijbewijs App en inloggen op “mijn rijlesplanner”.

Je kan op elk gewenst moment inzien wat je vorderingen zijn van de rijlessen, zien wat voor betalingen je al hebt gedaan en je planning van je rijlessen inzien.

Download de Rijbewijs App!

De RijbewijsApp is nu gratis te downloaden in de Appstore en de Google Play Store.

       

 

Zo maken we je rijopleiding nog effectiever!

Planning van je Rijlessen

In het planning gedeelte van de Rijlesplanner App kun je direct je rijles afspraak zelf inplannen.

Via de RijbewijsApp krijg je een half uur voor aanvang een melding op je smartphone zodat jij je rijles niet kan vergeet. In de app vind u een agenda waar u alle geplande lessen en lessen uit het verleden kunt terugvinden

Rijlessen in de agenda van je telefoon

De agenda synchroniseert automatisch met de agenda van je telefoon. Een half uur voor aanvang van de les krijgt je een melding op uw telefoon, zodat je nooit meer een les vergeet.

In de agenda staan alle geplande lessen aangegeven. Daar vind je alle informatie over de les. Waar je wordt opgehaald, afgezet, hoe lang je les duurt en andere gegevens die van belang zijn. Ook staan hier alle lessen uit het verleden, zodat je goed kunt zien wanneer en hoe lang je gelest hebt .

 

Haal je Rijbewijs

Haal je Rijbewijs door middel van het behalen van Achievements. Voor elk onderdeel dat je haalt, ontvang je een Achievement. Speel er zo veel mogelijk vrij! 

Waar wacht je nog ? Schrijf je nu meteen in dan nemen we misschien vandaag al contact met je op!

Pin It on Pinterest

Share This