Waarom kies je voor onze rijschool?

Als je op zoek bent naar een rijschool die snel, efficiënt en zonder vervelende verrassingen werkt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons hoef je niet te wachten tot er een plaats vrij is, je kunt direct starten met je rijlessen. Bovendien zijn er bij ons geen “kleine” lettertjes die je op vervelende manieren kunnen belemmeren. Je kunt ook in delen betalen als je een startpakket kiest, zodat je niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven.

Onze rijlessen zijn zonder koffiepauzes en in rookvrije lesauto’s, zodat je je optimaal kunt concentreren tijdens de les. Onze auto’s zijn zeer goed onderhouden en je kunt je lessen inplannen met onze handige Rijbewijs app. Bovendien hoeft je je bij ons geen zorgen te maken over een minimum aantal lessen en kun je ook afgehaald en teruggebracht worden naar school, werk of vanaf je huis.

Onze instructeurs zijn gecertificeerd in het omgaan met faalangst en we bieden ook de RIS opleiding aan, waarmee je op een efficiënte manier je rijbewijs kunt halen. Kortom, bij ons ben je verzekerd van snelle, kwalitatieve en eerlijke rijlessen, zonder vervelende verrassingen of extra kosten.

  • Wij geven rijlessen in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving (15 kilometer in omtrek)
  • Een hoogslagingspercentage.
  • De rij instructeurs zijn uptodate en  gecertificeerd in faalangst.
  • Tijdens de rijlessen leggen wij de behandelde les gestructureerd uit aan de hand van stappen en bouwen deze op van makkelijk naar moeilijke en complexe situaties.
  • Wij zijn flexibel waar de autorijles begint en of stopt vanaf huis of bijvoorbeeld vanaf je school zolang het in ons gebied ligt.
  • Bij ons krijg je 100% rijles en worden er geen pauzes genomen of je moet het zelf aangeven dat je er even uit wilt.
  • Onze lesauto’s zijn goed onderhouden en voorzien van de nieuwste snufjes om jouw veilige en relaxte autorijlessen  te geven.

Ben je benieuwd hoe wij rijles geven in Alkmaar en Heerhugowaard plan dan een gratis en vrijblijvende proefles bij Rijschool Stad van de Zon (Heerhugowaard) en Rijschool Stad van de Zon ( Alkmaar).

We hebben nu een super aanbieding voor snelle beslissers
een Rijles only pakket bedacht voor jou klik hier voor de aanbieding.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This