Slide background
Slide background

Autorijschool Alkmaar,
Heerhugowaard,
Schagen e.o

RIJLESPLANNER

Wat is Rijlesplanner?

Met Rijlesplanner heb je altijd en overal online toegang tot je planning, betalingen, vorderingen en theorie. Rijlesplanner is een digitale leeromgeving voor mensen die een rijopleiding volgen.

Wat is het voordeel van Rijlesplanner?

Eenvoudig: via Rijlesplanner heb je altijd, op een hele makkelijk manier toegang tot alle belangrijke informatie over je rijopleiding bij Rijschool stad van de Zon.

Duidelijk: er zal nooit een misverstand ontstaan over betalingen, het aantal gevolgde lessen of het aantal lessen dat je nog tegoed hebt.

Betrouwbaar: rijscholen als Rijschool stad van de Zon die de Rijlesplanner aanbieden zijn over het algemeen modern, betrouwbaar en professioneel omdat zij hebben geïnvesteerd in extra service aan hun leerlingen.

rijschool-stad-van-de-zon-heerhugowaard-rijlesplanner

 

Wordt Rijlesplanner veel gebruikt?

Er zijn ruim 150.000 leerlingen geslaagd met Rijlesplanner, waarvan ruim 2.500 in de afgelopen maanden. Op dit moment volgen ruim 10.000 leerlingen hun rijcursus via Rijlesplanner.

Hoe is de kwaliteit van de online theorie?

De theoriemodules worden ontwikkeld door gespecialiseerde theorieleveranciers die zijn uitgekozen door jouw rijschool. De theorie is daardoor altijd actueel en de kwaliteit erg hoog.

Bij wie moet ik terecht als ik vragen over mijn rijopleiding heb?

Jouw Rijlesplanner pagina wordt aangeboden door Rijschool Stad van de Zon. Wij helpen je graag verder met jouw vragen.

Scroll to Top