Waarom rijles van onze rijschool in Heerhugowaard en Alkmaar?

Als leerling van Rijschool Stad van de Zon
profiteer je van vele voordelen die wij aanbieden !
Een pakket afgestemd op jou rijstijl

Wil je 6 uur per week of 1 uur per week rijles, omdat de studie al genoeg tijd in de slag neemt? Geen probleem, bij Rijschool Stad van de Zon maken we een pakket en planning aan de hand van jouw agenda!

Direct beginnen met rijlessen

Zodra de proefles goed is gegaan en je wilt graag verder, dan kunnen wij meteen een vervolgles inplannen. Op die manier kun je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dus niet meer op de fiets in de regen, maar droog en snel met de auto.

In nieuwe auto’s rijden

Je krijgt les in  de nieuwste Mercedes A Klasse. De lesauto voldoet aan de eisen van het CBR en Bovag. Verder is de auto trendy en rookvrij en past helemaal in de stijl van Rijschool Stad van de Zon!

Cadeaubonnen voor een rijles

Het rijbewijs is vaak sparen of wie weet willen je ouders wat bijdragen! Maar wat is er nou leuker dan voor een vriend(in) voor zijn/haar verjaardag een cadeaubon te geven? Het is een leuk, nuttig en een origineel cadeau!

Instructiekaart 

Er wordt gewerkt met een instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden. Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

rijschool-stad-van-de-zon-rijbewijs-spoedopleidingMogelijkheid tot het volgen van een spoedopleiding:

Stel je wilt je rijbewijs zo snel mogelijk halen en je kan echt niet meer wachten. Dan is het al mogelijk je rijbewijs in 1 maand te halen! Hiervoor is interesse in het autorijden en het snel kunnen oppakken van het autorijden natuurlijk wel belangrijk. Het is ideaal in de vakantieperiode, Vraag ons gerust om meer advies!

BOVAG RIJSCHOOL

rijschool-stad-van-de-zon-heerhugowaard-logo_bovag1Bij een BOVAG Rijschool weet je waar je aan toe bent. Een rijopleiding is een flinke investering, dus met het kiezen van een juiste rijschool is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG autorijschool krijg je die zekerheid. Zo moeten de autorijscholen voldoen aan strenge eisen, zo moeten de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Je vorderingen netjes worden bijgehouden en je altijd de zelfde instructeur hebt.

LES OVEREENKOMST

Ook een duidelijke les overeenkomst hoort hierbij, en dan is er nog het Bovag Garantiefonds dat garandeert dat je vooruit betaalde rijlessen altijd krijgt. Wat er ook gebeurt. Zo heb je bij Autorijschool Stad van de Zon de zekerheid dat je goed leert autorijden. Zonder zorgen eromheen.

Scroll to Top