Gratis examengarantie

Aangezien wij een hoog slagingspercentage hebben bieden wij examengarantie. Dit houdt in dat wij de kosten betalen voor je 1ste herexamen, wel betaal je de huur van de lesauto tijdens je herexamen. Wij gaan natuurlijk voor de eerste keer slagen. Kijk voor meer informatie op onze site of bel 0623250753. Om te kijken hoe wij les […]

Read more

Rijlessen

Wij geven autorijles in Alkmaar, Heerhugowaard,Schagen e.o. wil jij ook lessen bij Rijschool Stad van de Zon schrijf je dan snel in voor een gratis en vrijblijvende proefles en ervaar hoe wij autorijles geven.

Read more

Fijne Feestdagen

Rijschool Stad van de Zon wenst u een hele fijne kerst en een gezond, voorspoedig en GESLAAGD 2015. Ook in 2015 helpen wij u weer graag aan uw auto,- motor en scooter rijbewijs.

Read more

Gratis autorijlessen

Als leerling van autorijschool Stad van de Zon kan je gratis rijles verdienen. Meld er een nieuwe leerling via jouw aan bijvoorbeeld een vriend of vriendin dan krijg jij een gratis rijles t.w.v.  € 36,-

Read more

Actie

Wij hebben een scherpe actie lopen tot 5 december 2014: 25 autorijlessen en een CBR Praktijkexamen € 975,-. Plan snel je gratis proefles en ervaar hoe onze instructeurs autorijles geven.

Read more

Motor rijles

Bij Rijschool Stad van de Zon ben je ook aan het juiste adres voor je motor rijbewijs. Wij geven les op de nieuwste Kawasaki ER6N ABS. Deze motoren zijn uiterst geschikt om jou op te leiden tot een veilige motorrijder

Read more

Bromfietsrijbewijs

Vanaf oktober ben je bij Rijschool Stad van de Zon ook aan het juiste adres voor het halen van je bromfiets rijbewijs. Wij hebben drie splinternieuwe scooters die van alle gemakken voorzien zijn. Meld je vandaag nog aan en haal je scooter rijbewijs al in 1 dag.

Read more

Rijles in Bergen e.o.

Wij geven autorijles in Bergen, Alkmaar, Stompetoren, Hensbroek, enzovoort in een straal van 15 kilometer rondom Heerhugowaard zijn wij flexcibel in het ophaal,- en terugbreng adres mits wij dit op tijd weten. Zo halen wij je voor je rijles op van huis in bijvoorbeeld Bergen en zetten we je af op school in Alkmaar.

Read more